Speciális tápláló kezelések

Bioplazma kezelés:

A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be új termékcsaládjába. Ezeket a hatóanyagokat a BiotechMarine a világ legnagyobb tengerbiológiai, kutató laboratóriuma fejlesztette ki. Az algákban lévő hatóanyagokat, tiszta energiának is nevezik, amelyek növelik a bőr nedvesség megkötő képességét, felduzzasztják a kollagén és ellasztin rostokat. Omega zsírsavak kijavítják és védik a sejtmembránokat, táplálják a bőrt. Antioxidánsai semlegesítik a szabadgyököt és védik a bőrt az öregedés jeleitől. A magas MMF-tengeri hidratáló faktor-tartalmának köszönhetően mélyen és tartósan hidratálják és feszesítik a bőrt. Csökkenti a pattanásokat kiváltó baktériumok számát, hormonális okból kialakult túlzott faggyútermelést, ezáltal csökken a bőr olajos csillogása és a pórusok mérete.

Önálló kezelésként vagy a termékcsalád egyes elemeit beépítve ( masszázskrém, szérum, maszk ) is nagyon hatásos eredmény érhető el.

Argán olajos kezelés:

A kozmetikai kezelések egyik legnagyobb kihívása az öregedés lassítása, illetve az elöregedett sejtek aktivitásának növelése. Az új lehetőségek közül talán a legígéretesebb a növényi őssejtek felhasználása. A Solanie termékcsaládban alkalmazott argán növényi őssejt kivonat a korábbi növényi őssejt kivonatokkal szemben bizonyítottan nem csak a hám őssejtjeit stimulálja aktívan, hanem fokozza az írhában megtalálható rugalmas kötőszöveti rostokat termelő sejtek aktivitását is.

Arany kezelés:

Az aranyat már az ókorban is alkalmazták szépségápolási céllal. Kozmetikai felhasználása az utóbbi években egyre népszerűbb. A kezelésekhez csak tiszta színarany formában használható.
A Solanie aranykészítményeiben nanoszemcsés arany található, melyet 24 karátos aranyból elektrolízissel állítanak elő. A szemcsék bejutnak a sejtekbe, és ott fejtik ki hatásukat. Az arany elősegíti emellett más hatóanyagok bejutását és hasznosítását a bőrbe, ezáltal még feszesebb, rugalmasabb, simább lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük