Dermaroller

Célja: bőr megújítása

A Derma-roller kezelés alapja egy pár éve szabadalmaztatott eljárás.

Lényege, hogy egy 2 cm-es hengert, melynek felületén csaknem 200-500 db  hajszálvékony tű található, az érintett bőrfelületen a megfelelő módon átgörgetjük. Természetesen az eljárás előtt a teljes felületre érzéstelenítő kenőcsöt viszünk fel. A négyzetmilliméterenként 8-10 apró tűszúrás hatására biológiai aktivátorok termelődnek,  a bőr hibajavító, regeneráló mechanizmusának bekapcsolásával megindul egy lassú, természetes átalakulás, a kollagén termelődés 300-400%-al fokozódik. A módszer szakmai néven:  kollagén indukciós terápia! A bőr felső, elhalt rétegeit mikro-tűs eljárással megnyitjuk és a hatóanyagokat közvetlenül a mélyebben lévő, élő szövetek felé irányítjuk.

A mikro-tűs (derma-rolleres) hengerléssel olyan  apró mikrosérüléseket okozunk, amelyekkel a bőr saját kollagén termelését aktíváljuk és ennek hatására beindul egy természetes, bőr-regenerációs folyamat.

Tömörebbé, feszesebbé válik az arc, a tág pólusok, hegek-ráncok halványodnak. ( a bőrön egy erőteljes hámlás történik )

Megindul a sejtoszódás folyamata és felgyorsul a nyirokrendszer tisztító  mechanizmusa, a fokozodóbb kollagén temelődés által javul a bőr vízmegkötő képessége: az eredmény : símább, fiatalosabb, kipihentebb arc!!

Az eljárás hatóanyagai a minőségi, hosszútávú hatást kifejtő, mezoterápiából már jól ismert, orvosi tisztaságú hatóanyagok.

A steril, ultrahangal elvékonyított mikrotűs) derma-rollerek nyitják meg a bőrszerkezetet, áthatolva a bőr elhalt, felső hámsejein.

Így leküzdve a barrier funkciót, olyan jól ismer bőrazonos hatóanyagot juttathatunk a mélyebb rétegekbe, mint például a nagymolekulájú hyaluronsav vagy egyéb szérumok .

A bőrt a kezelést követő napokban, napozás, szoláriumozás nem ajánlott.

Kiválóan alkalmas a ráncok, megfáradt bőr,  tág pórusok, aknés hegek, a striák, terhességi csíkok kezelésére.
A eljárás után fél napig- napig tartó napégéshez hasonló bőrpír jelentkezik, illetve érzékenyebb bőrűeknél számolni kell (tű-méret függvényében) egy-két napig tartó minimális véraláfutásokkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük